Stakenbergerhout 68, Harderwijk
0619048905
info@nagelstudioharderwijk.nl

Manicure, voor een goede verzorging

specialist in de natuurlijke nagel & laserbehandelingen

BASIS

Bij een basis manicure worden de handen gereinigd en de nagels in vorm gevijld. Ook worden de nagels en de nagelriemen intensief verzorgd. Als afsluiting ontvang je een ontspannende handmassage.

LUXE

Kies je een luxe behandeling, dan ontvang je, naast de basismanicure, een scrub en een heerlijk masker voor je handen extra. Het is echt een behandeling waar je de tijd voor neemt. Extra aandacht voor je handen en nagels, ze doen al zoveel werk voor jou.

EXTRA

Heb je hele droge nagelriemen of veel velletjes of eelt rondom je nagels dan is de Extra manicure behandeling een absolute aanrader. Met behulp van een electrische manicure worden de nagelriemen grondig aangepakt. Het resultaat is verbluffend. Je gaat met prachtige nagels weer naar huis.

Geef je handen een boost

Je handen doen zoveel voor je, zorg goed voor ze. Een manicurebehandeling maakt het verschil. Geniet weer van zachte en vooral verzorgde handen.

Geniet thuis van de mooie natuurlijke handlotion van COCONEY handcare en een goede nagelriemolie. Zo blijven je handen ook na de manicure behandeling verzorgd. Deze producten zijn verkrijgbaar in de nagelstudio.

Ik wil een afspraak
WhatsApp chat