Manicure, voor een goede verzorging

Bij een manicure van Nagelstudio Harderwijk worden je handen en nagels goed verzorgd.

“Een hele luxe behandeling gehad met handscrub, oliebehandeling, vijlen, hand- en onderarmmassage. Echt iets om even voor te gaan zitten hoor”

Je kunt kiezen uit een basis, luxe of extra behandeling

BASIS: goede manicure nagelriemen, nagels vijlen, handmassage (€ 25)

LUXE: uitgebreide manicure nagelriemen, nagels vijlen, scrubben, handmasker, handmassage (€ 35)

EXTRA: zeer uitgebreide manicure nagelriemen, nagels vijlen, verzorging en handmassage (€ 35)

Basis manicure behandeling

Bij een basis manicure worden de handen gereinigd en de nagels in vorm gevijld. Ook worden de nagels en de nagelriemen intensief verzorgd. Als afsluiting ontvang je een ontspannende handmassage.

Luxe manicure behandeling

Kies je een luxe behandeling, dan ontvang je, naast de basismanicure, een scrub en een heerlijk masker voor je handen extra. Het is echt een behandeling waar je de tijd voor neemt. Even extra aandacht voor je handen en nagels, ze doen al zoveel werk voor jou.

Met de scrub worden de dode huidcellen verwijdert en maakt de huid klaar voor de volgende stap van de behandeling. Het handmasker verzorgt en verstevigt de huid en helpt tegen tekenen van veroudering. Een zachte en stralende huid als resultaat.

De produktlijn waar mee wordt gewerkt heeft een heerlijke verfrissende geur. Een weldaad voor droge handen.

Extra manicure behandeling

ManicureHeb je extreem droge nagelriemen of veel velletjes rondom je nagels dan is de Extra manicure behandeling een absolute aanrader. Met behulp van een electrische manicure worden de nagelriemen grondig aangepakt. Het resultaat is verbluffend. Je gaat met prachtige nagels weer naar huis.

Deze behandeling is ook geweldig te combineren met een gelpolish. Maak je afspraak online.

Oppepper voor je handen

In de wintertijd een weldaad voor de vaak droge handen. Ook heel fijn als je veel met je handen werkt, dan kunnen de handen af en toe wel een oppepper gebruiken.

Een extra vermelding waard; alle gebruikte instrumenten worden direct na gebruik schoongemaakt in barbicide.  Ook wordt er gewerkt met een eigen vijl per klant. Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Nagelstudio Harderwijk.

BewarenBewaren