Nagelbijter – 1e behandeling

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Nagelbijter – 1e behandeling.

Afgelopen week heeft Joke enorm haar best gedaan en dat was direct te zien aan haar nagels. Ze heeft al een piep klein wit randje aan haar nagel en dat is natuurlijk wel even wennen. Joke vertelde al dat er nu zelfs wat vuil onder haar nagels komt, dat is nieuw voor haar.

Het miniflesje olie was nagenoeg leeg, ze heeft heel goed haar nagels verzorgd. Ook vertelde ze dat ze niet meer gebeten heeft. Elke dag schrijft ze de vorderingen op en daar kwam naar voren dat ze regelmatig aan loszittende velletjes pulkt. Dat was haar voorheen nog niet opgevallen, bewustwording is een eerste stap.

Vooral de eerste weken is de verandering heel opvallend, een manicure maakt de nagelriemen weer los en de olie maakt het weer soepel. Dat zijn allemaal dingen die je niet gewend bent. Door de goede verzorging met olie worden de loszittende velletjes elke week minder en daarmee verdwijnt ook het gevoel te willen pulken of bijten. Ook de onderhuidse ontsteking bij de nagelriemen verminderen al.

Het is nu aan Joke om deze weg goed te blijven volgen, dus bewust blijven van haar gewoontebijten.

De behandeling

Vandaag hebben de nagels een IBX behandeling gekregen, gevolgd door een grondige manicure. Als afsluiter is er nu zelfs een blanke topcoat aangebracht, nu al shine op de nagels. De behandeling hebben we afgesloten met een heerlijke ontspannen handmassage.

Ik heb zelfs al voorzichtig uitgesproken dat als Joke zo doorgaat dat we over 2 weken wel een CND Shellac kunnen aanbrengen. Hoe leuk is dat ….. een eerste stap naar een kleurtje 🙂

En dan het resultaat na (pas) 1 week … ben trots op het resultaat!