Nagelbijter – 2e behandeling

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Nagelbijter – 2e behandeling

Allereerst wil ik grote complimenten geven aan Joke, wat is ze goed bezig!!!

De IBX maakt de natuurlijke nagel al steviger en met de juiste verzorging is er nauwelijks nog sprake van ontsteking bij de nagelriemen. Ook de losse velletjes rondom de nagel zijn nagenoeg weg.

Eerst het resultaat tot nu toe ….

Joke aan het woord:

“Nu pas merk ik hoeveel je eigenlijk doet met je vingers en handen, ik zie het als ik de Dadi’oil heb gebruikt, overal vette plekken. Waar ik enorm aan moet wennen is het oliën want ik houd helemaal niet van vettigheid maar ik weet waar ik het voor doe. 

Ook valt me op dat de verzorging van de nagels veel meer werk is dan ik dacht. Bij elke manicure wordt er tijd besteed en dan lijkt het vooraf wel okeej maar na de manicure zie je pas het verschil. Ik had daarom ook beter voor mijn nagels moeten zorgen. 

Het behandeltraject tot nu toe gaat prima, de eerste weken ga ik elke week naar Nagelstudio Harderwijk. Het is direct een bevestiging of ik goed bezig ben. Altijd fijn om dit van een professioneel nagelstyliste te horen. Ook mag ik haar bellen als ik ergens tegen aan loop, maar dat is tot nu toe niet nodig geweest.”

Het is een intensief traject maar zeker met goede resultaten. Daarom hamer ik bij de intake echt op de motivatie, want je moet er zelf echt wat voor doen. Het is een samenwerking tussen de klant en de nagelstyliste.

Volgende week de 3e behandeling met IBX en als het zo door gaat met een leuke verrassing voor Joke.