Nagelbijter – 3e behandeling met verrassing

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Nagelbijter – 3e behandeling met verrassing.

Afspraak 4, precies op de helft van de behandelingen. En jawel …. het resultaat was weer zo goed dat ik een verrassing voor Joke had. Ze krijgt vandaag al haar eerste CND Shellac. Een beloning voor 4 weken bewustwording en behandelingen.

Nagelbijter - 3e behandeling met verrassingBij de manicure bleek dat ze nog wat pulkt aan haar duimen, dus daar blijft ze extra alert op. Gelukkig valt het reuze mee, er zit geen ontsteking maar de huid is op die plek nog wat onrustig. Het leuke is dat ze op haar andere vingers niets meer doet want er zijn geen losse velletjes meer. Dat is het resultaat van goed oliën!

Na de IBX behandeling heb ik nog een uitgebreide manicure uitgevoerd, een goede start om met perfect schone nagels naar de CND Shellac te gaan. Het voordeel is dat haar nagels al wat harder zijn én gegroeid. We hebben gekozen voor een hele naturelle melkachtige doorzichtige tint, negligee mét een klein glimmertje toegevoegd.

De verrassing; een mooie neutrale Shellac

We zijn nu in de fase van het behandeltraject gekomen dat we om de week een afspraak hebben. De volgende afspraak verwijderen we eerst deze Shellac om daarna weer een nieuwe aan te brengen. CND Shellac houdt de nagels nu extra stevig, dus daar heeft ze geen omkijken naar.

Hier het prachtige resultaat: