by Willeke, jouw beautycoach

Nagelbijter – 4e behandeling

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Nagelbijter – 4e behandeling. Het is alweer voor de vijfde keer dat Joke haar afspraak heeft bij Nagelstudio Harderwijk. Na de intake hebben we inmiddels 4 echte behandelingen gedaan en de nagels worden elke keer sterker én langer.

Dit keer was de afspraak 2 weken geleden, dat is toch even wennen. De eerste 4 keer kwam Joke elke week. Maar ze heeft het weer goed gedaan met de verzorging.

Je ziet al heel duidelijk dat de nagelplaat al langer wordt, d.w.z. de witte rand verschuift verder naar boven. Waar eerst de nagel op de helft zat gaat hij nu al meer naar boven vastzitten op het nagelbed. Echt een top resultaat.

De vorige keer hebben we een lichte naturelle kleur CND Shellac aangebracht. Dit heeft ruim 1 week goed gezeten op haar nagels maar toen kwamen er wat kleine plekjes los aan de zijranden en dat gaf Joke reden om aan te pulken. Heel logisch eigenlijk want de nagels komen steeds meer in vorm. De nagels worden ronder en gaan strakker tussen de nagelwallen in groeien. De nagelplaat is al bijna verdubbeld …… echt super resultaat.

Er was nog 1 plekje aan de duim waar nog wat velletjes waren aangetast door pulken. Dit kon Joke verklaren want ze had een spannend moment gehad afgelopen week en onbewust ging ze toch weer pulken. Gelukkig op tijd gestopt en ik zie het toch positief. Want ze heeft natuurlijk al zoveel goede stappen gemaakt en dan is het niet zo gek dat ze af en toe toch nog even terug valt.

Na een goede manicure hebben we weer een leuk kleurtje (nog wel in rustige kleur) met glitter aangebracht met CND Shellac met als extraatje een nailart.

Het resultaat van deze week

Over 2 weken staat de volgende afspraak gepland.

Wil je meer informatie over het nagelbijter arrangement neem dan contact op en stel je vragen. Vind je het leuk om alles over Nagelstudio Harderwijk te volgen dan kun je ons ook volgen via Facebook.