Nagelbijter, 5e behandeling

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Nagelbijter, 5e behandeling.

Vanaf NU stop ik met zeggen dat Joke een nagelbijter is, want ze heeft bewezen met mooie lange nagels dat ze dat niet meer is. Ook die irritante velletjes zijn verdwenen. Goede verzorging speelt hierin een grote hoofdrol. De tijd vliegt want vandaag is al de 5e behandeling, we hebben al 6 afspraken achter de rug met elke keer weer een stapje dichterbij het einddoel, mooie eigen lange nagels.

Niet schrikken …..

Afgelopen week kreeg ik een whatsapp met daarin een vreselijke foto, een bebloede hand met de opmerking: ik ben gestopt met nagelbijten dus begin maar met mijn vingers……

Wat ik al weet, maar jullie nog niet, is dat Joke Make up Artist (MuA) is. Grime is haar specialiteit, echt geweldig om te zien. Met de Halloween in aantocht komt er veel bloed en enge taferelen te voorschijn.

 

Zo ontzettend knap gemaakt. Kijk maar eens op haar facebookpagina, Just Joke FX/MuA.

Ennuhhhh …. niet schrikken hoor 🙂

 

Weer even terug naar haar nagels, want ze kwam binnen met verbazingwekkende lange nagels. In 2 weken waren ze weer goed gegroeid, dus het was weer tijd voor een goede manicure en natuurlijk een gave Shellac kleur. Deze kleur moest wel een beetje passen bij haar komende Halloween outfit. Met een gave nailart.

Ik vroeg Joke nog of ze nu nog behoefte heeft aan nagelbijten of velletjes pulken. Het automatische is weg, ze is zich heel bewust. Soms is het de gewoonte dat haar vinger naar haar mond gaat maar op dat moment neemt het bewustzijn het over en stopt ze direct.

Wist je dat een gewoonte veranderen ca 30 dagen duurt voordat het een nieuwe gewoonte is geworden. De onbewuste handeling moet nu bewust worden en zo kun je het onderbreken. Joke is gestart op 7 september en kijk nu eens na 7 weken ……

 

We hebben nog 2 behandelingen te gaan, de volgende staat over 3 weken gepland. En in de agenda van Joke staat niet meer de afspraak “nagelbijter” maar die is gewijzigd in “manicure”. Zo leuk!

Word jij gemotiveerd door de ervaring van Joke en wil je stoppen met bijten? Ga dan nu in de actiemodus en maak een afspraak!