by Willeke, jouw beautycoach

Nagelbijter 6e behandeling

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Nagelbijter 6e behandeling.

Afgelopen week kreeg ik een alarmerend whatsappje van Joke … Ik zat direct rechtop in mijn stoel, en vroeg haar wat er aan de hand was. Ze stuurde mij een foto van haar nagel die eraf was … uhhh ik kijken en nog eens kijken, wat is er dan, welke nagel???

Joke baalde enorm want ze had hele mooie lange nagels voor het eerst van haar leven en dan breekt er eentje af. We hebben onze afspraak een paar dagen naar voren geschoven en alle nagels weer netjes gemaakt. Joke vertelde dat ze echt moet wennen aan een leven mét nagels. Lange nagels zijn niet eens altijd makkelijk blijkt.  En bijten … welnee geen neiging meer. Ze zorgt dan ook dat ze de vijl altijd in haar buurt heeft.

Ze was zo blij dat ze mij kon bereiken op de late avond want ze wist zich op dat moment geen raad. Dat is ook zo fijn aan dit nagelbijtarrangement, we gaan er samen voor. Het hele nagelgebeuren is nieuw voor haar, nu weet ze ook dat een gebroken nagel niet erg hoeft te zijn. Balen dat wel maar ja …

De tijd tussen onze afspraken zijn ook wat langer, ze gaat op weg om zelf te leren met haar nagels én de vijl én de verzorging alsmede de nagellak om te gaan. Er gaat een nieuwe wereld voor haar open.

Zou je dit nagelbijtarrangement aanraden aan anderen?

Volmondig  JA, want het werkt! In de beginweken was ze nog sceptisch en nuchter. Eerst zien dan geloven. Maar na de 4e afspraak was ze om en is ze enthousiast.

En wees eerlijk, het werkt en hoe …..

De nagels krijgen de vorm (worden ronder naar de zijkant toe), de aanhechting van de nagel aan het nagelbed verschuift naar boven. De nieuwe nagel wordt sterker en mooier. Ik ben al benieuwd naar het resultaat over een paar maanden.

Heb je nog vragen over het nagelbijtarrangement aan Joke of aan mij, stel ze gerust. We geven je graag alle informatie. Stuur mij even een berichtje.

BewarenBewaren