Nagelbijter, de afsluiting

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Nagelbijter, de afsluiting

De bel gaat, ik doe de voordeur open en wie staat daar met een hele mooie grote bos bloemen? Joke, de-niet-meer-nagelbijter met een grote glimlach.

Bloemen als een grote dank je wel!!! Super leuk. Ik heb ze een mooi plekje gegeven.

Vandaag is de laatste afspraak, met kerst mooie nagels was mijn oproepje toen ik op zoek ging naar een nagelbijter. Nu is het al zover, we gaan hele mooie glitternagels maken op prachtig lange nagels.

De afgelopen weken kreeg ik regelmatig een appje met alweer een gave nagellak. Voor Joke is het een grote passie om met make-up in de weer te zijn als visagiste/grimeur en nu horen daar ook haar nagels bij. Als je nog nooit nagels gelakt hebt is het oefenen oefenen en nog eens oefenen ….. En de creaties worden elke keer mooier.

En ja, soms heb je pech en breekt er een nagel af, maar heej dat hebben we allemaal. Het hoort erbij. Natuurlijke nagels kunnen een bepaalde lengte aan en dat is voor iedereen weer anders.

Ook zo leuk is om te horen dat Joke nu veel bewuster is van haar nagels. Een goede verzorging is nu voor haar ‘normaal’, bijten en pulken is niet meer aan de orde. Super hoor, zo trots!!

Met kerst mooie nagels

Vandaag een kleurrijke CND Shellac op haar nagels. Joke houdt van glitter dus ik kon helemaal los gaan. De meest opvallende glitter nailart liet ik haar zien en haar ogen gingen al schitteren, ohhhh mag dat?

Een prachtige afsluiting van een intensieve periode. Einde van een tijdperk voor Joke en de start van heel veel mooie nagels in alle kleuren met met glitter erbij. Joke, wees trots dat je dit bereikt hebt!

Wil je nog 1x terug kijken naar de start? Klik hier en volg elke afspraak, 8 stuks in totaal.

BewarenBewaren