Nagelstudio

Nagelstudio

Waar je jezelf een moment rust gunt terwijl ik je handen en nagels behandel. Een gevoel van luxe én relaxen met een mooi resultaat.

Nagelstudio Harderwijk

Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Nagelstudio Harderwijk. Voor elke klant wordt een eigen vijlenset gebruikt. Uiteraard worden de overige gereedschappen zorgvuldig gedesinfecteerd na gebruik.

De tarieven zijn gebaseerd op een ‘all inclusive’ concept, geen verrassingen of lange lijsten met mogelijkheden. Een behandeling  is echt een verwenmoment voor jezelf. Je gaat uitgerust de deur uit mét verzorgde handen en prachtige nagels.

De studio bevindt zich op de etage en enkel bereikbaar met de trap.

Laserstudio

We willen met ons bedrijf de drempel verlagen om de stap te nemen de ongewenste tattoo te verwijderen. Om ons heen horen we té vaak dat men er tegen op ziet vanwege de pijn en de kosten. Ook voor een fijne Carbon Peeling (effectieve huidverbetering), verwijderen pigment-/ouderdomsvlekken en het verwijderen van permanente make up van de wenkbrauwen.

Pijn en kosten verwijderen tatoeage

De pijnprikkel ervaart iedereen anders net zoals het plaatsen van een tatoeage. Is er angst? Geen zorgen want we adviseren een huidverdovende zalf gebruiken. Ook begeleiden wij je op een rustige manier door de behandeling heen. Je zult al snel merken dat het achteraf toch mee valt 😉

Voor wat betreft de kosten, je betaald per behandeling. Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van de tatoeage. Houdt rekening met gemiddeld 5-10 behandelingen. Een behandeling vindt plaats om de 4-6 weken.

Willeke

De eigenaresse/behandelaar van de nagel- en laserstudio is Willeke den Hollander. Dol op de zon, dieren, motorrijden, kleuren, nieuwe plekken op de wereld ontdekken, dienstverlenend, super creatief en een mensen-mens pur sang. Ook kijk ik met een positieve blik de wereld in en gun jou dat ook.

Ik ben eerlijk in mijn advies, ook heb ik elke behandeling zelf ervaren zodat ik goed weet wat een product of behandeling voor jou kan betekenen.

Voor elke aangeboden behandelingen zijn certificaten behaald.

Zorg goed voor jezelf!

Willeke: “Ik wens dat er veel meer mensen hun natuurlijke nagels in topconditie brengen. Dit kan al simpel door de juiste verzorging en een ondersteundende behandeling. De kers op de taart: een geweldige kleur gelpolish.”

Een afspraak verplaatsen of annuleren? Dit kan tot 24 uur voor de gemaakte afspraak. Vanwege de tijd die voor jouw afspraak is gereserveerd zal er 50% van de behandeling in rekening worden gebracht indien de afspraak binnen minder dan 24 uur wordt geannuleerd.

Openingstijden
(alleen op afspraak)

De openingstijden kun je terugvinden in de online agenda, ook voor de beschikbaarheid. Speciale gelegenheid, neem dan persoonlijk contact met mij op en we bekijken samen de mogelijkheden.