Nagelstudio

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Extra informatie

Smile … you are beautiful

Zowel de Nagel- als de Laserstudio bevinden zich op de eerste etage en alleen bereikbaar per trap.

Professioneel

Voor elke aangeboden behandelingen zijn certificaten behaald. Ook heb ik elke aangeboden behandeling zelf ervaren dus ik kan je extra goed van advies voorzien.

Eigen nagels

Nagelstudio Harderwijk richt zich op je eigen natuurlijke nagel. Dus geen verlengingen of kunstnagels.

COCONEY handcare

Coconey handcare is een puur natuurlijk product en volledig vegan. Ik heb een niet vette handlotion ontwikkelt die snel in de huid trekt zodat het geen spoor van vettigheid achter laat. De geur van de handlotion neemt je mee naar een tropical beach of een zwoele zomeravond.

Shop COCONEY handcare 

Shop

De studio’s

Waar je jezelf een momentje rust gunt

Een heerlijke manicure of een frisse gelpolish, voel je zelfverzekerd met mooie nagels en verzorgde handen. Spijt van een tatoeage, start jouw lasertraject om deze te laten verwijderen. Verlos jezelf van irritatie of een herinnering. 

Vernieuwde behandelingen

Vanaf september krijgt Nagelstudio Harderwijk een totale restyle. Tot die tijd kun je de behandelingen kiezen die nu worden aangeboden. Ik ga me nog meer richten op het momentje voor jezelf. 

Advies

Een gezonde nagel is de basis voor de gelpolish (gellak). Ik geef je advies over de beste handverzorging. Tijdens je behandeling laat ik je ook zien wat je thuis kunt doen.

Tatoeage verwijderen

Baal jij enorm van een tatoeage die je ooit hebt laten zetten? Ben je helemaal niet meer blij met je huidige tattoo maar is hij nog te donker voor een cover up? Ik ga je helpen, meld je aan en start jouw lasertraject.

Laserstudio

De ruimte naast de nagelstudio is volledig ingericht op het laseren van tatoeages of een carbon peeling. 

Beide studio’s zijn op de 1e etage gelegen en alleen per trap bereikbaar.