Stakenbergerhout 68, Harderwijk
0619048905
info@nagelstudioharderwijk.nl

Nagelstudio

Smile… you are beautiful

Nagelstudio

Waar je jezelf een moment rust gunt terwijl ik je handen en nagels behandel. Een gevoel van luxe én relaxen met een mooi resultaat.

Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Nagelstudio Harderwijk. Voor elke klant wordt een eigen vijlenset gebruikt. Uiteraard worden de overige gereedschappen zorgvuldig gedesinfecteerd na gebruik.

Een behandeling is echt een verwenmoment voor jezelf. Je gaat uitgerust de deur uit mét verzorgde handen en prachtige nagels.

LASERSTUDIO

Ik wil de drempel verlagen om de stap te nemen de ongewenste tattoo te verwijderen. Om mij heen hoor ik té vaak dat men er tegen op ziet vanwege de pijn en de kosten. Pijnloos laseren kan echt, laat je informeren.

Ook voor een fijne Carbon Peeling (effectieve huidverbetering), verwijderen pigment-/ouderdomsvlekken en het verwijderen van permanente make up van de wenkbrauwen.

Extra informatie

Smile … you are beautiful

Zowel de Nagel- als de Laserstudio bevinden zich op de eerste etage en alleen bereikbaar per trap.

Professioneel

Voor elke aangeboden behandelingen zijn certificaten behaald. Ook heb ik elke aangeboden behandeling zelf ervaren dus ik kan je extra goed van advies voorzien.

Tarieven

De tarieven zijn gebaseerd op een ‘all inclusive’ concept, geen verrassingen of lange lijsten met mogelijkheden. Je betaald elke behandeling contant of per pin (voorkeur). 

Afspraak wijzigen?

Een afspraak verplaatsen of annuleren? Dit kan tot 24 uur voor de gemaakte afspraak. Vanwege de tijd die voor jouw afspraak is gereserveerd zal er 50% van de behandeling in rekening worden gebracht indien de afspraak binnen minder dan 24 uur wordt geannuleerd.

WhatsApp chat