Nagelstudio

Nagelstudio Harderwijk: waar je jezelf een moment rust gunt terwijl ik je handen en nagels behandel. Een gevoel van luxe én relaxen met een mooi resultaat.

Nagelstudio HarderwijkHygiëne staat hoog in het vaandel bij Nagelstudio Harderwijk. Voor elke klant wordt een eigen vijlenset gebruikt. Uiteraard worden de overige gereedschappen zorgvuldig gedesinfecteerd na gebruik.

De tarieven zijn gebaseerd op een ‘all inclusive’ concept, geen verrassingen of lange lijsten met mogelijkheden. Een behandeling  is echt een verwenmoment voor jezelf. Je gaat uitgerust de deur uit mét verzorgde handen en prachtige nagels.

De studio bevindt zich op de etage en enkel bereikbaar met de trap.

 

Wie is de nagelstyliste van Nagelstudio Harderwijk?

 

De nagelstyliste van Nagelstudio Harderwijk is Willeke den Hollander. Dol op de zon, dieren, motorrijden, met vakantie gaan, super creatief en een mensen-mens pur sang. Ook kijk ik met een positieve blik de wereld in en gun jou dat ook.

Naast de “werkzaamheden” als nagelstyliste werk ik ook als receptioniste/-secretaresse.  Super leuke combi en afwisseling. Bij beide banen staat voorop, zorg voor jezelf en aandacht voor de mens.

Voor elke aangeboden behandelingen zijn certificaten behaald.

Willeke: “Ik wil dat er veel meer mensen hun natuurlijke nagels in topconditie brengen. Dit kan al simpel door de juiste verzorging en een ondersteundende behandeling. De kers op de taart: een geweldige kleur gelpolish.”

 

 

Nagelstudio HarderwijkEen afspraak verplaatsen of annuleren? Dit kan tot 24 uur voor de gemaakte afspraak. Vanwege de tijd die voor jouw afspraak is gereserveerd zal er 50% van de behandeling in rekening worden gebracht indien de afspraak binnen 24 uur wordt geannuleerd.

 

Openingstijden
(alleen op afspraak)

De openingstijden zijn niet standaard, kijk in de online agenda voor de beschikbaarheid. Speciale gelegenheid, neem dan persoonlijk contact met mij op en we bekijken samen de mogelijkheden.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren