Stakenbergerhout 68, Harderwijk
0619048905
info@nagelstudioharderwijk.nl

Nagelstudio

specialist in de natuurlijke nagel & laserbehandelingen

Extra informatie

Smile … you are beautiful

Zowel de Nagel- als de Laserstudio bevinden zich op de eerste etage en alleen bereikbaar per trap.

Professioneel

Voor elke aangeboden behandelingen zijn certificaten behaald. Ook heb ik elke aangeboden behandeling zelf ervaren dus ik kan je extra goed van advies voorzien.

Tarieven

De tarieven zijn gebaseerd op een ‘all inclusive’ concept, geen verrassingen of lange lijsten met mogelijkheden. Je betaalt elke behandeling contant of per pin (voorkeur). 

COCONEY handcare

Coconey handcare is een puur natuurlijk product en volledig vegan. Ik heb een niet vette handlotion ontwikkelt die snel in de huid trekt zodat het geen spoor van vettigheid achter laat. De geur van de handlotion neemt je mee naar een tropical beach of een zwoele zomeravond.

Shop COCONEY handcare 

Shop

De studio’s

Waar je jezelf een momentje rust gunt

Een heerlijke manicure of een frisse gelpolish, voel je zelfverzekerd met mooie nagels en verzorgde handen. Spijt van een tatoeage, start jouw lasertraject om deze te laten verwijderen. Verlos jezelf van irritatie of een herinnering. 

Hygiene

Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Nagelstudio Harderwijk. Voor elke klant wordt een eigen vijlenset gebruikt. Uiteraard worden de overige gereedschappen zorgvuldig gedesinfecteerd na gebruik.

Verwenmoment

Een behandeling is echt een verwenmoment voor jezelf. Je gaat uitgerust de deur uit mét verzorgde handen en prachtige nagels. Ook geef ik je advies voor de optimale handverzorging.

Tatoeage verwijderen

Baal jij enorm van een tatoeage die je ooit hebt laten zetten? Ben je helemaal niet meer blij met je huidige tattoo maar is hij nog te donker voor een cover up?
Ik ga je helpen, meld je aan en start jouw lasertraject.

Laserstudio

De ruimte naast de nagelstudio is volledig ingericht op het laseren van tatoeages of een carbon peeling. 

Beide studio’s zijn op de 1e etage gelegen en alleen per trap bereikbaar.

WhatsApp chat