Online Afspraak

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Online agenda

Dát is makkelijk, op elk moment van de dag kun je online een afspraak inplannen voor jouw behandeling bij Nagelstudio Harderwijk of in de Laserstudio.

GEEN acryl of gelnagels

Er wordt geen kunstnagel (acryl of gel) geplaatst of verwijdert. Ook wordt er geen  gelpolish op kunstnagels aangebracht.

HANDEN

Nagelstudio Harderwijk werkt alleen op de nagels van de handen. Er worden dus géén teennagels behandeld.

Gelpolish

Met gelpolish blijft de natuurlijke nagel dun, flexibel en wordt goed beschermt.

Twijfel je welke afspraak je het beste kunt boeken, zet je wens in het vak ‘opmerkingen’, dan stuur ik je een berichtje met mijn advies.

Tatoeage verwijderen

Spijt van een tatoeage? Laat deze m.b.v. een laserbehandeling verwijderen. Hou rekening met een traject van ca 1 1/2 jaar voordat de tattoo volledig is verdwenen.

Elke 8 weken wordt de laserbehandeling herhaald.

 

” New things are coming”

Vanaf september komen er nieuwe behandelingen in een nieuwe vorm. De agenda zal in de zomer weer open zijn voor afspraken vanaf die tijd. Al nieuwsgierig, volg mij op Instagram.

Volg mij op Instagram
 

Maak een afspraak

Klik rechtsonder en je komt in mijn online agenda.

Klik op de groene balk rechtsonder op de website en maak je afspraak direct in mijn agenda. Daarna ontvang je direct een afspraakbevestiging in je mailbox. Je kunt hier uitleg vinden als je niet precies weet hoe de online agenda werkt. Je kunt in de studio betalen met pin of contant. 

Twijfel je over de keuze van een behandeling, neem dan even contact met mij op. Ik adviseer je graag.

Heb je nog algemene vragen over je behandeling of Nagelstudio Harderwijk? Wellicht is je vraag al beantwoord op de pagina met de veelgestelde vragen

 Indien je een afspraak maakt ga je akkoord met de geldende algemene voorwaarden.

Een paar praktische “studioregels”

Je bent van harte welkom

Ik wil je graag nog attenderen op de “studioregels” zodat mijn agenda zo vlot mogelijk verloopt en ik mij volledig op onze afspraak kan richten.

Wees op tijd

Vanwege een strakke tijdsplanning in de agenda verzoek ik je om op tijd naar je afspraak te komen. Ben je vertraagd, neem dan persoonlijk contact met mij op dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Ding dong

Ik weet dat je een afspraak hebt, dus heb even geduld als ik niet direct de deur voor je open doe. Dan ben ik waarschijnlijk nog met de afronding bezig. Ik ben je niet vergeten 😉 

1e etage

De locatie van de nagel- en laserstudio is op de eerste verdieping en alleen bereikbaar per trap. 

Afspraak annuleren of verplaatsen

Je ontvangt altijd een bevestiging van je afspraak per mail. Ook stuur ik je een herinneringsmail 24 uur voor je afspraak. Wil je de afspraak annuleren doe dit minimaal 24 uur vooraf je afspraak, anders ontvang je een nota van 25 euro want ik heb een plekje voor jou vrijgehouden in mijn agenda. Verplaatsen gaat makkelijk via de link onderaan de bevestigingsmail.

Laserbehandeling?  
Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak