Stakenbergerhout 68, Harderwijk
0619048905
info@nagelstudioharderwijk.nl

Online Afspraak

Smile… you are beautiful

Geen afspraak mogelijk tussen 9 t/m 23 augustus vanwege een zomervakantie

Online agenda

Dát is makkelijk, op elk moment van de dag kun je online een afspraak inplannen voor jouw behandeling bij Nagelstudio Harderwijk of in de Laserstudio.

GEEN acryl of gelnagels

Er wordt geen kunstnagel (acryl of gel) geplaatst of verwijdert. Ook wordt er geen  gelpolish op kunstnagels aangebracht.

HANDEN

Nagelstudio Harderwijk werkt alleen op de nagels van de handen. Er worden dus géén teennagels behandeld.

Gelpolish

Met gelpolish blijft de natuurlijke nagel dun, flexibel en wordt goed beschermt.

Twijfel je welke afspraak je het beste kunt boeken, zet je wens in het vak ‘opmerkingen’, dan stuur ik je een berichtje met mijn advies.

Tatoeage verwijderen

Spijt van een tatoeage? Laat deze m.b.v. een laserbehandeling verwijderen. Hou rekening met een traject van ca 1 1/2 jaar voordat de tattoo volledig is verdwenen.

Elke 8 weken wordt de laserbehandeling herhaald.

 
 

Maak een afspraak

Klik rechtsonder en je komt in mijn online agenda.

 

Scrol in de online agenda naar beneden zodat je geen behandeling mist. Ben je een nieuwe klant, dan verzoek ik je de gereserveerde behandeling direct te betalen. Maak een account aan en dan kun je de volgende keer je behandeling ook in de nagelstudio betalen.

Twijfel je over de keuze van een behandeling, neem dan even contact met mij op. Ik adviseer je graag.

Heb je nog algemene vragen over je behandeling of Nagelstudio Harderwijk? Wellicht is je vraag al beantwoord op de pagina met de veelgestelde vragen

 

Komt er last minute plekje vrij, dan deel ik dit op Facebook, volg je mij al?

Een paar praktische “studioregels”

Je bent van harte welkom

Ik wil je graag nog attenderen op de “studioregels” zodat mijn agenda zo vlot mogelijk verloopt en ik mij volledig op onze afspraak kan richten.

Wees op tijd

Vanwege een strakke tijdsplanning in de agenda verzoek ik je om op tijd naar je afspraak te komen. Ben je vertraagd, neem dan persoonlijk contact met mij op dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Ding dong

Ik weet dat je een afspraak hebt, dus heb even geduld als ik niet direct de deur voor je open doe. Dan ben ik waarschijnlijk nog met de afronding bezig. Ik ben je niet vergeten 😉 

1e etage

De locatie van de nagel- en laserstudio is op de eerste verdieping en alleen bereikbaar per trap. 

Afspraak annuleren of verplaatsen

Je ontvangt altijd een bevestiging van je afspraak per mail. Ook stuur ik je een herinneringsmail 24 uur voor je afspraak. Wil je de afspraak nog annuleren of verplaatsen, doe dit minimaal 24 uur van te voren, zo kan ik de vrijgekomen plek nog opvullen.

WhatsApp chat