Online Afspraak

Online afspraakDát is makkelijk, op elk moment van de dag kun je online een afspraak inplannen voor jouw behandeling bij Nagelstudio Harderwijk.

Goed om te weten:

  • WIJ BEHANDELEN DE NATUURLIJKE NAGEL VAN DE HANDEN
  • Er wordt GÈÈN KUNSTNAGELPRODUCT  (acryl of gel) geplaatst of verwijdert. Er wordt ook geen product aangebracht op kunstnagelsystemen.
  • Wij behandelen GÈÈN TEENNAGELS.

Twijfel je welke afspraak je het beste kunt boeken, zet je wens in het vak ‘opmerkingen’, dan stuur ik je een berichtje met mijn advies.

Kom je voor de eerste keer voor een gelpolish/gellak behandeling, kies dan in onderstaande menu voor “Gelpolish (zonder product op de nagel)”. Een manicure zoals vijlen en behandeling nagelriemen is inbegrepen bij elke gelpolish behandeling.

Scrol in de online agenda naar beneden zodat je geen behandeling mist.
Wil je een tatoeage laten verwijderen, er zijn meer afspraakmogelijkheden op de website van Laser mijn Tatoeage weg

Wil je graag weten hoe je online je afspraak maakt? Klik hier voor een stap voor stap uitleg.

Bij het maken van een (online) afspraak bij Nagelstudio Harderwijk dien je een aantal persoonsgegevens in te vullen. Wanneer je een afspraak maakt ga je akkoord met verwerking van uw persoonsgegevens conform onze privacyverklaring. Wij vragen je dan ook de onderstaande privacyverklaring goed door te nemen alvorens je een afspraak maakt.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Bedankt voor het maken van een online afspraak, via het opgegeven mailadres ontvang je een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Je kunt bij ons ook met pin betalen.

Een afspraak verplaatsen of annuleren? Dit kan tot 24 uur voor de gemaakte afspraak. Vanwege de tijd die voor jouw afspraak is gereserveerd zal er 50% van de behandeling in rekening worden gebracht indien de afspraak binnen 24 uur wordt geannuleerd.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren