Probleemnagels, oplossing is er

Probleemnagels?

ProbleemnagelsHeb jij last van probleemnagels zoals een gespleten nagel? Of ben jij een nagelbijter? Vind je de losse velletjes rondom je nagels ook zo aantrekkelijk om aan te pulken?  Baal je er ook zo van want het ziet er ook onverzorgd uit.

De meest voorkomende reden van probleemnagels is uitdroging bijvoorbeeld door veel met je handen in het water zijn en/of slechte verzorging van de nagels/handen. Gespleten nagels kunnen tevens ontstaan door letsel of een (huid)ziekte. Ook een schimmelinfectie kan ook de oorzaak zijn.

Oplossing probleemnagels

Nagelstudio Harderwijk heeft een oplossing in de vorm van een IBX behandeling. IBX herstelt, verzorgt en beschermt de natuurlijke nagel van binnen uit. Er zijn meerdere behandelingen (IBX startpakket) nodig maar met een geweldig resultaat. Je weet waar je het voor doet:  mooie natuurlijke nagels.

Het grote voordeel is dat IBX ook echt ín de nagel dringt in plaats van een laagje bovenop de nagel.  IBX blijft flexibel en geeft stevigheid.

Gespleten nagels, ribbel in de nagel, zwakke dunne nagels ……

Voorbeeld probleemnagels

Nu mooie nagels voor iedereen, stap voor stap naar stevige natuurlijke nagels zonder beschadigingen. Na een intensieve behandeling is er zelfs een nagellak of gelpolish mogelijk. Het grote voordeel van gelpolish is dat door zijn speciale samenstelling er geen schade wordt aangebracht op de natuurlijke nagel in tegenstelling tot andere merken gellak/gelpolish.

Dát is wel een heel mooi vooruitzicht.

probleemnagel

Twijfel je nog, neem vrijblijvend contact op zodat ik je kan informeren.
Maak een afspraak en we gaan samen aan de slag voor jouw natuurlijke nagels.

BewarenBewaren