Probleemnagels, oplossing is er

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

PROBLEEMNAGELS

Heb jij last van probleemnagels zoals een gespleten nagel? Of ben jij een nagelbijter? Vind je de losse velletjes rondom je nagels ook zo aantrekkelijk om aan te pulken? Baal je er van om je handen steeds te verstoppen?
 
De meest voorkomende reden van probleemnagels is uitdroging bijvoorbeeld door veel met je handen in het water zijn en/of slechte verzorging van de nagels/handen. Gespleten nagels kunnen tevens ontstaan door letsel of een (huid)ziekte. Ook een schimmelinfectie kan ook de oorzaak zijn.

Maak afspraak
De  behandeling

Nagelstudio Harderwijk heeft een oplossing in de vorm van een IBX behandeling. IBX herstelt, verzorgt en beschermt de natuurlijke nagel van binnen uit. Er zijn meerdere behandelingen (IBX kickstart) nodig maar met een geweldig resultaat. Je weet waar je het voor doet, mooie natuurlijke nagels.

Het grote voordeel is dat IBX ook echt ín de nagel dringt in plaats van een laagje bovenop de nagel. IBX blijft flexibel en geeft stevigheid.

Nu mooie nagels voor iedereen, stap voor stap naar stevige natuurlijke nagels zonder beschadigingen. Na een intensieve behandeling is er zelfs gelpolish mogelijk. Het grote voordeel van gelpolish, waar ik mee werk, is dat door zijn speciale samenstelling er geen schade wordt aangebracht op de natuurlijke nagel in tegenstelling tot andere merken gellak/gelpolish.

Ja, ik wil ook weer trots zijn op mijn nagels