Tatoeage verwijderen

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

LASER MIJN TATOEAGE WEG

Sometimes the wrong choices bring us to the right place

Tatoeages zijn populairder dan ooit, in alle stijlen en maten. Toch kan het voorkomen dat je spijt hebt van een tatoeage die je ooit hebt laten zetten. Eentje van vroeger of een naam die je liever niet meer op je lichaam draagt. Er is een oplossing; laat de tatoeage verwijderen. Je kunt ook de huidige tattoo laten vervagen zodat je er daarna een mooie nieuwe kan laten zetten. Het maakt het coveren ook makkelijker.

Heb je een tatoeage op een plek die erg zichtbaar is, dan kan het zelfs je (toekomstige) werk in de weg zitten. Verwijderen is dan zeker een oplossing.

Laserstudio Harderwijk is een onderdeel van by Willeke, jouw beautycoach (ingeschreven bij de KvK)

Meer informatie

Benieuwd naar de kosten om jouw tatoeage te verwijderen? Er is ook een actie voor een kleine tatoeage < 10 cm2

De laserbehandeling

In de meeste gevallen zijn er minimaal 10 behandelingen nodig voordat de tatoeage volledig is verdwenen zónder littekens achter te laten op de huid. Dit is een gemiddelde, bij de een duurt het langer en de ander weer korter.

Hoe werkt een tatoeage verwijderen

De laser geeft hele korte impulsen van een hoge energie die gericht is op het donkere pigment van de tatoeage. De straal van de laser breekt de ingekapselde inktdeeltjes zodat de inktdeeltjes heel klein worden. De inktdeeltjes worden met elke behandeling kleiner gemaakt en worden door het lichaam zelf, in de weken (tot zelfs een jaar) na de behandeling, opgeruimd. Na meerdere sessies zal de tatoeage meer en meer vervagen.

Pijn

De behandeling wordt pijnlijk ervaren, niet vergelijkbaar met het plaatsen van de tatoeage. Ik adviseer dan ook met klem om een huidverdovende creme te gebruiken. 

De behandeling

Direct na de behandeling zie je een witte waas over de tatoeage, wat ook bedoeling is. Deze waas zal binnen een paar minuten wegtrekken en je huid is mogelijk wat opgezwollen. Als afsluiting zullen we de huid insmeren met een zalf en wordt het afgedekt met een steriel gaas.

Nazorg

Het advies is om ca 2 weken de zon te vermijden evenals de sauna en zwembad na je behandeling met de laser. Wacht tot de gelaserde plek weer is genezen. Je krijgt voor de nazorg een formulier mee waarin alle adviezen staan beschreven.

Ja, ik wil mijn lasertraject starten