Upgrade jouw behandeling

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Extra momentje voor jezelf

Met een upgrade kies jij voor een momentje voor jezelf.

Boost voor je nagels/handen

Geef je nagels/handen een extraatje met een geweldige verzorging.

Upgrade

Upgrade jouw behandeling gelpolish, nog mooiere handen/nagels.

Upgrade

Upgrade jouw behandeling Gelpolish 

Kies een extraatje voor een speciaal tarief aansluitend op jouw behandeling gelpolish. Nog mooiere nagels/handen. Een echt verwenmomentje voor jezelf. Probeer het eens uit.

Deze upgrade kun je bijboeken als je voor een behandeling GELPOLISH kiest . Dit zijn geen losse behandelingen.  Klik dus in de online agenda (groene vakje rechtsonder) op de upgrade van jouw wens én de behandeling gelpolish.

IBX – nagelverbetering

Niet iedereen heeft mooie gladde nagels. Heb jij last van gespleten nagels of hebben jouw nagels na het zelf verwijderen van de gelpolish schade opgelopen. Kies dan voor een upgrade, het product IBX zal de nagel verbeteren en herstellen.

extra nagelversteviging

Als jouw nagels net dat beetje extra nodig hebben zodat de gelpolish nog beter blijft zitten, kies dan voor nagelversteviging onder de gelpolish. Deze behandeling mag jij eenmalig uitproberen voor een speciaal tarief. Bevalt het dan weet je waar je voor kunt kiezen de volgende keer.

scrub – masker – massage

Even een momentje met extra verwennerij voor je handen. Een reinigende scrub, opgevolgd door een masker voor je handen. De afsluiting is een heerlijke handmassage. 

Verwijderen pigmentvlekjes

Heb jij kleine bruine vlekjes (pigment of ouderdomsvlekjes) op je handen, kies voor een laserbehandeling waarin deze vlekjes worden verwijdert. Mooie “jonge” handen als resultaat.

Kies je upgrade

IBX

€ 7,50

  • herstel eigen nagel

Extra Versteviging

€ 12,50

eenmalig

  • versteviging onder gelpolish

pigmentvlekje
Laseren

€ 25

behandeling op hand

  • Laserbehandeling

Inspiratie, Informatie en Advies – volg  de studio ook op Instagram

Volg Instagram