Stakenbergerhout 68, Harderwijk
0619048905
info@nagelstudioharderwijk.nl

Veelgestelde vragen

specialist in de natuurlijke nagel & laserbehandelingen

Ik heb de veelgestelde vragen al voor je beantwoord. Staat je vraag er nog niet tussen, neem dan contact met mij op.

Veelgestelde vragen

De natuurlijke nagel is je eigen nagel zonder product daarop. Puur natuur!
Gelpolish is een soort nagellak die wordt aangebracht op je natuurlijke nagel. Het grote voordeel is dat deze ca 3 weken blijft zitten. Daarna dient het in zijn geheel te worden verwijdert en kan er een nieuwe gelpolish worden geplaatst.

Gelpolish (ook wel gellak genoemd) beschermd je nagel en hij blijft natuurlijk dun.
Nee! Ik werk uitsluitend op de natuurlijke nagel.
Voor opvullen, verwijderen of opnieuw plaatsen van een acryl-, gel- of solarnagel dien je op zoek te gaan naar een andere nagelstudio
Nee! Ik werk uitsluitend op de natuurlijke nagel van je handen.
Je kunt heel makkelijk via mijn online agenda een afspraak maken. Klik hiervoor rechtsonder op de groene balk. Weet je niet goed wat je moet kiezen zet dan je wens in het opmerkingvak, dan kijk ik even met je mee.

Toch liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op via whatsapp of bel me even. Tijdens een behandeling zal ik geen telefoon opnemen, spreek dan je vraag in via de voicemail en ik bel je terug.
Je kunt heel eenvoudig via de online afspraakmogelijkheid je betaling doen. Uiteraard kun je in de nagelstudio ook pinnen of contant betalen. Betaal je met een creditcard, dan zijn hier extra kosten aan verbonden (€ 6,50), dit om de hoge transactiekosten te compenseren.
Ja uiteraard, graag zelfs. Hoe leuk is het om een nailart te plaatsen op je nagels. Klik de juiste afspraak aan in de online agenda, want voor nailart reserveer ik extra tijd voor jouw behandeling. Check de website of Instagram voor inspiratie.
In 2020 heb ik een eigen handverzorgingslijn bedacht en ontwikkeld. Al mijn wensen heeft een gespecialiseerd ontwikkelaar in een geweldige handlotion vertaald. Het eerste product is Breezy Beach handlotion (frisse geurbeleving). In het voorjaar wordt de serie uitgebreid met een handlotion met een zwoele zomeravond geur. Na elke behandeling ontvang jij de handverzorging van COCONEY.
De toplaag zal ik met de vijl "breken" zodat het afweekproduct goed in de gelpolish kan dringen. De gelpolish wordt volledig afgeweekt. Ik wil de natuurlijke nagel in tact houden en niet onnodig belasten met vijlen. Door het vele vijlen óp de nagel wordt deze dunner en daarmee gevoeliger.

Pulken is slecht voor de nagel, dan breng je schade aan. Een keertje kan maar als je dit consequent doet … liever niet.

Op de YouTube van Nagelstudio Harderwijk zie je hoe je zelf kan afweken.
Dat klopt, ik heb naast de nagelstudio ook een speciale ruimte waarin de laserbehandelingen plaatsvinden. Wil je uitgebreide informatie check dan de speciale website van Laserstudio Harderwijk
De meeste klanten komen elke 3 weken. Dan wordt eerst de gelpolish verwijdert en ondertussen kiezen we een nieuwe kleur.

Er zijn klanten die elke 2 weken komen of maar 1x per maand. Dit is afhankelijk hoe de kwaliteit van je nagels zijn en of jij de nagelverzorging optimaal doet. Ook zul je na 2 weken een uitgroei gaan zien, dit is met 4 weken natuurlijk wel een stuk meer geworden. Aan jou de keus.
Geen nood, tijdens je behandeling leg ik je uit welke handverzorging het beste bij jou past. Ik geef je graag een persoonlijk advies. Alle handverzorgingsproducten zijn ook in de nagelstudio verkrijgbaar. Er zijn zelfs speciale handverzorgingssets beschikbaar.
Welke tijd ik reserveer in mijn agenda voor jouw behandeling is afhankelijk van je keuze. De tijd staat ook vermeld in de online agenda, check dit via het groene balkje rechtsonder deze pagina.
Nagelstudio Harderwijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik werk met hoogwaardige producten die enkel verkrijgbaar zijn voor de professionele nagelstudio.

Tevens informeer ik je graag via de website en werk ik met een online agenda waar jouw gegevens veilig worden bewaard. Ook zorg ik voor een fijne ruimte waar ik graag het licht aan doe en de verwarming aan. Dit is niet gratis 😉

Voor elke aangeboden behandeling zijn certificaten behaald en heb ik zelf ervaren. Nagelstudio Harderwijk is een professionele en betrouwbare nagelstudio.
Je kunt beginnen met de reviews te lezen van klanten die al een behandeling hebben ervaren bij Nagelstudio Harderwijk. Je kunt via o.a. Social media zoals Instagram al een beetje kennis met mij maken. Maak een afspraak en kom het zelf ervaren, je bent welkom.
Dat kan gebeuren door diverse redenen, bijvoorbeeld een onhandige handeling met je nagel of slechte handverzorging. Geen nood, binnen 7 dagen nadat je bent geweest voor jouw behandeling zal ik het (in de meeste gevallen) kosteloos herstellen. Check nog even de Algemene Voorwaarden.

Je kunt altijd een afspraak inplannen voor herstel, ga naar de agenda en kies voor deze optie. Het komt goed 🙂
Standaard hou ik een leeftijd aan van 18 jaar. Nagels zijn, net als het lichaam, in ontwikkeling. De nagels zijn wat vetter en nog minder stevig in de pubertijd en dan is de kans dat de gelpolish goed blijft zitten veel kleiner.

Dus onder de 18 jaar alleen na goedkeuring ouder en geen garantie. Overleg altijd vooraf met mij.