Welkom bij Nagelstudio Harderwijk

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Welkom bij Nagelstudio Harderwijk, dé plek om te zijn om jou weer te laten stralen. Denk je maar eens aan hoe blij je met mooie nagels en handen kunt zijn. Je kijkt naar de vingers die over je toetsenbord dansen, prachtig sterk met een mooie gelpolish. Naast je computer ook nog een flesje COCONEY handlotion om jouw handen goed te verzorgen.
Het is al vervelend genoeg om alweer thuis te werken, je was net weer gewend om naar kantoor te gaan. Nu is het de taak aan jou om je werkplek thuis een fijne plek te maken.

Zorg voor jezelf

Het is echt mijn missie om jou weer te laten stralen met mooie verzorgde handen, ik inspireer en motiveer je graag. Toch zie ik helaas veel dames met enorme droge handen die zichzelf geen tijd gunnen. Die maar wat doormodderen met goedkope crèmes die niks voor je handen doen. Het zijn vaak dames die heel veel voor een ander betekenen, voor iedereen klaar staan maar ze vergeten zichzelf. Herkenbaar?

Misschien vraag je je af waarom ik ‘zorgen voor jezelf’ benoem op een site van een nagelstudio … Vroeger ging ik ook naar een schoonheidsspecialiste of af en toe een nagelstyliste. Ik wilde voldoen aan een beeld die in de media werd geschetst. “Iedereen” had bijvoorbeeld mooie lange nagels, dát was het schoonheidsbeeld dus deed ik het ook. Maar of ik er nu echt van kon genieten? Eigenlijk was het ongemakkelijk, dikke nagels dat ik niet eens geld van de toonbank kon pakken. Super onhandig.

Pas de laatste jaren weet ik dat als ik écht goed voor mezelf zorg, dat ik daar dan ook enorm van kan genieten, ik voel het. Die prachtige nagels op social media kunnen ook wel gephotoshopt zijn, net wat mooier gemaakt dan de echte nagel. Een oneffenheid is gewoon weggepoetst met de computer. Zo wordt een ideaalbeeld geschetst wat niet echt is.

Het echte fijn voelen, begint bij zorgen voor jezelf. Ik geef je een voorbeeld, als jij een enorme pulker bent die velletjes rondom je nagelriemen afbijt tot bloedens toe dan zien je handen er niet goed uit. De meest gehoorde reden aan mijn nageltafel is dat het komt door stress. Vraag jezelf af waar die stress vandaan komt? Kun jij een keuze maken die de stress minder maakt? Dáár begint het, stress wordt minder, ik help je met de juiste producten en een verzorgingsadvies en na een paar maanden kun jij al genieten van mooie handen. Zo tof.

De behandeling van Nagelstudio Harderwijk

Je schaamt je diep om naar een nagelstudio te gaan. Ik zie het anders, vind het juist enorm dapper dat je een afspraak maakt bij Nagelstudio Harderwijk. Dat betekent dat jij jezelf belangrijk vindt en dat je de keus hebt gemaakt om te gaan voor mooie verzorgde handen. Daar help ik je graag een stapje verder mee.

Ik heb de keus uit diverse behandelingen, soms is een basismanicure al voldoende samen met een havdverzorgingsadvies en producten. Zijn jouw nagels dun en beschadigt dan starten we met een kuurtje van 3 x IBX. Misschien kun je direct al kiezen voor een gelpolish. Het is echt voor iedereen weer anders wat je nagels nodig hebben.

1 ding weet ik zeker, als jij mijn verzorgingsadvies volgt dan zie je binnen no-time verbetering.

Upgrade jouw behandeling

Kies voor een extra momentje voor jezelf door een upgrade te kiezen. Wat dacht je van een heerlijke verzorgende upgrade of eindelijk van die vervelende pigment/ouderdomsvlekjes af. Een upgrade is alleen mogelijk in combinatie met een behandeling voor gelpolish. Nog mooiere handen én een verwenmomentje.

Go for it

Go for it, maak nu online je afspraak (via het groene balkje rechtsonder deze pagina) en ik zie jou snel. Weet je niet welke behandeling je moet kiezen, vink dan “manicure basis” aan en vermeld jouw probleem in het opmerkingenvak. Dan bespreken we welke mogelijkheden er zijn tijdens jouw bezoek. Wees welkom bij Nagelstudio Harderwijk.