Ruimere openingstijden

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Ruimere openingstijden, vanaf oktober 2021 een feit. Whoop Whoop ….

Nu nog meerdere plekken beschikbaar voor jouw mooie nagels of laserbehandeling, maar ik weet dat de agenda langzaam aan weer vol komt. Ik ben mijn “bijbaan” aan het afbouwen want het vertrouwen is er dat we nu gewoon door kunnen werken zonder aankomende lockdowns en ga ik mij volledig richten op de nagel- en laserstudio dus 5 dagen per week beschikbaar voor jouw behandeling.

De online agenda van Nagelstudio Harderwijk

De online agenda van Nagelstudio Harderwijk staat weer open (zie groene balk rechtsonder) zodat jij jouw afspraak kan inplannen. Ik krijg nog regelmatig vragen over het opvullen of verwijderen van een kunstnagelsysteem zoals acryl of gelnagel. Helaas voor die dames want ik werk echt op je eigen natuurlijke nagels. Wil je een gelpolish (gellak) zorg dan dat de kunstnagel is verwijdert door een daarvoor opgeleide nagelstyliste. Dan kunnen we daarna aan de slag om jouw natuurlijke nagel weer steviger en mooi te maken.

Wil jij een tatoeage laten verwijderen dan kun je geen gebruik maken van de online agenda, app mij een foto van de tattoo en we maken samen een afspraak via de whatsapp of mail. Het verwijderen van een tatoeage m.b.v. laser is een traject waar je instapt. Via de eigen website van Laser mijn Tatoeage weg informeer ik je hierover.

Welke behandelingen zijn er mogelijk

  • Gelpolish (gellak) op de eigen natuurlijke nagel of nagelversteviging
  • Manicure behandeling
  • Nagelverbetering of traject voor nagelbijter
  • Laserbehandelingen (Carbon Peeling, Tatoeage verwijderen, Pigmentvlek verwijderen)

Momenteel ben ik bezig met een oriëntatie om ook nagelversteviging aan te bieden, hele naturelle look maar wel op een verstevigende basis zodat je nagels mooi blijven, niet scheuren en kunnen groeien. Steeds dichterbij komen bij het juiste product voor nagelversteviging waar ik achter sta. Ik test het momenteel uit op mijn eigen nagels en van een aantal klanten. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

Ook wordt er een nieuw handverzorgingsproduct in de COCONEY handverzorgingslijn ontwikkelt. De lancering wordt volgend voorjaar verwacht, we zitten nog in de beginfase, het eerste sample wordt in november verwacht. Spannende en uitdagende maanden, want de handlotions worden erg goed ontvangen. Leuk leuk!

Leuk om jou binnenkort te ontvangen bij Nagelstudio Harderwijk, plan dus gelijk je afspraak in. Tot snel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *