by Willeke, jouw beautycoach

Ik ben mijn eigen klant

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Ik ben mijn eigen klant, leuk om je eens mee te nemen welke behandelingen ik voor mezelf doe in mijn eigen studio’s.

Sowieso ben ik er voorstander van dat een behandelaar elke gegeven behandeling zelf moet beleven. Natuurlijk waar het mogelijk is. Ik wil zelf ervaren hoe een behandeling voelt, het eventuele ongemak en het resultaat. Zo leer ik ook snel hoe ik iemand kan begeleiden omdat het gevoel bekend voorkomt.

Uiteraard is een gevoel niet voor iedereen hetzelfde, maar ik denk dat je wel begrijpt wat ik bedoel.

Eigenlijk kan ik geen behandeling uitsluiten, ik volg ze allemaal met regelmaat. Misschien dat ik daarom ook zo enthousiast ben over mijn werk. Het zijn allemaal behandelingen waar je écht wat aan hebt.

Mijn nagels

Van nature ben ik niet in het bezit van geweldige sterke nagels. Toen ik bijna 5 jaar geleden met de nagelstudio ben gestart was mijn allereerste training die voor de natuurlijke nagel. Een product die de eigen nagel weer versterkt zodat hij steviger is en minder scheurt en splijt. Klinkt al goed heh.
Met hele tere nagels (na lange tijd dragen van kunstnagels) ging ik naar de training, maar 3 maanden later was ik zo blij, ik had weer stevige natuurlijke nagels. Als ik dát kon bereiken dan gun ik dat toch iedereen.

Daarna kies ik elke 2 á 3 weken voor een nieuwe gelpolish. Is er een nieuwe behandeling dan test ik die ook als eerste op mijn eigen nagels uit. Zo ook met nagelversteviging, ik ben er zo enthousiast over. Stevige nagels die nog steeds natuurlijk dun zijn.

De laserbehandelingen

In de laserstudio ben ik ook mijn eigen klant. Ik draag tatoeages en ben over 1 tattoo niet zo tevreden en blij. Daarom ook een laserbehandeling voor mij, hoe voelt het? Uhmmm …. niet zo heel fijn dus. Er is een behoorlijk pittige pijnprikkel. In het begin gebruikte ik dan ook een huidverdovende zalf maar inmiddels doe ik het zonder, toch wen je aan prikkels. De tattoo die je op de foto ziet is al bijna weg, nog een paar laatste behandelingen en dan ben ik er van verlost.

Carbon Peeling laserbehandeling is echt mijn favoriet. Wat een geweldig resultaat. Vermindering van de fijne lijntjes, een schone rustige huid. Doordat ook de diepe poriën schoon zijn neemt mijn huid mijn verzorgingsproduct veel beter op. Ik gun dit jou ook, laat je door mij informeren en kom het eens ervaren. Laat jezelf eens verrassen 🙂

Welke behandeling wil jij?

Ik ben benieuwd welke behandeling jou enthousiast maakt. Kom kennismaken en geniet van een momentje voor jezelf. Kies een prachtige kleur gelpolish en straal voor een aantal weken met mooie nagels.

Vind je een laserbehandeling spannend, dat kan ik mij voorstellen. Ik kan je gerust stellen, ik begeleid je door de behandeling heen, geef uitleg en voor je het weet is de eerste laserbehandeling al klaar.

Een carbon peeling is trouwens pijnloos én veilig, toch spannend, dan laat ik je het toch eerst ervaren op je hand.

Ik kijk uit naar je komst, check de online agenda (hier rechtsonder in het groene vak) en plan jouw afspraak in.