by Willeke, jouw beautycoach

Verstop jij je handen het liefst?

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Verstop jij je handen het liefst tijdens een gesprek met iemand? Of nu ze er toch al niet goed uitzien kun je net zo goed dat losse velletje er ook nog aftrekken. Bijt je al eeuwen nagels tot aan bloedens toe of zijn ze zo dun geworden, na bijvoorbeeld het zelf uitproberen van een lakje en een lamp, dat ze pijn doen?


Stop!!

Stop met wegstoppen, stop met negeren van je handen, stop met klagen en kom in actie. Ja, dat is wel heel makkelijk gezegd heh …. ik heb alle producten in de salon, maar die staan er niet alleen voor mij hoor. Die staan er ook voor jou, ik help je graag. Voor elke aangeboden behandeling heb ik een training gevolgd, ik weet wat ik doe.

Welke behandeling?

Verstoppen van je handen is natuurlijk niet fijn, het liefst ben je ook (weer) trots op je eigen natuurlijke gezonde nagels.

Heb je last van:
* gespleten/gescheurde nagels: maak een afspraak voor IBX kickstart
* dunne pijnlijke nagels: plan een IBX kickstart in
* eelt rondom de nagels: dan helpt een manicure Extra (e-manicure)
* nagelbijter: kies het nagelbijtarrangement
* zeer droge handen: plan een luxe manicurebehandeling in
* kleurtje op de nagel: yes, mooie nagels met een gelpolish behandeling

klik op het plaatje en ga naar de online agenda

Heb je nog vragen welke behandeling het beste is voor jouw handen? Zet dan je vraag in het opmerkingenveld of neem contact met mij op via telefoon of mail en stel je vraag.

Vind je het leuk om inspiratie te krijgen hoe mooi ook jouw nagels kunnen worden? Volg mij dan ook op Instagram en zie al die kleurrijke nagels waarvan ook nagels van dames die gestart zijn met een IBX Kickstart en nu weer trots kunnen zijn op hun eigen mooie nagels.