by Willeke, jouw beautycoach

Met trots een nieuw logo

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Met trots een nieuw logo én ook nog een frisse nieuwe look op Instagram.

Afgelopen november zijn wij verhuisd en heb ik de salon opnieuw mogen inrichten. Elk nieuw huis heeft een eigen sfeer en in dit huis had ik heel sterk het moet licht en luchtig. Frisse tinten, warme kleuren gecombineerd met zachtere of witte tinten. Je maakt van elke plek toch weer iets wat bij je past. Gelukkig vond manlief het ook een prima plan 🙂

Geweldige producten

Nu ben ik ook al weer even aan de slag met Nagelstudio Harderwijk en de natuurlijke nagel. Zo fijn om elke keer weer te zien hoe mooi de nagels blijven tijdens en na het dragen van CND Shellac in combinatie met een goede verzorging. Ik werk met super producten waar ik absoluut achter sta.

Van het een komt het ander en ook het logo en de look van Nagelstudio Harderwijk waren aan de beurt.

Met trots show ik jullie het nieuwe logo, een kleurrijke pauwenveer gecombineerd met de (vertrouwde) kleur oranje.

Wees (weer) trots op je eigen nagels. Maskeer ze niet met een kunstnagel maar kies voor een herstellende behandeling. Met een dosis geduld en verzorging heb jij straks ook weer prachtige nagels. Wees trots op je nagels en geef ze een kleur die bij jou past. Is het een felle tint of juist een rustige nudekleur, het kan allemaal. Ontvang de complimenten die je krijgt met trots.

Je vindt de veer overal terug, in de salon maar ook in de uitstraling op social media zoals Facebook en Instagram. Volg deze kanalen en krijg inspiratie van kleuren en vrolijke quotes. Krijg tips en lees over interessante nagelfeitjes.

Neem gerust een visitekaartje mee voor een bekende in je omgeving zoals je buurvrouw, collega of vriendin. Geniet van korting op je behandeling met een strippenkaart.

Super makkelijk is dat je op elk tijdstip van de dag een online afspraak kunt inplannen. Veel dames maken hier al gebruik van. Zo kun je zelf je afspraken al inplannen voor een langere tijd. De meeste dames komen elke 3 weken zo voorkom je forse uitgroei en lifting. Altijd mooie nagels die jij tussendoor met trots verzorgt en laat zien.

Geef ook eens een fijne behandeling kado. Er komt een hele gave nieuwe kadoverpakking aan, helaas kan ik je deze nog niet laten zien, dat wordt echt 2019. Blijf op de hoogte via de social media kanalen.

Ik heet je van harte welkom bij Nagelstudio Harderwijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *