by Willeke, jouw beautycoach

Nailart, dat is toch heel kitsch?

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Nailart, dat is toch heel kitsch? Je ziet het vast al voor je, schreeuwende kleuren met daarop een heel schilderij of vol met allerlei glitter. Maar nailart kan juist ook heel classy en sjiek zijn.

Als je mij kent, als nagelstyliste van Nagelstudio Harderwijk, dan weet je dat ik juist van leuke details ben en vooral niet van hele opvallende beschilderingen op je nagel.

Er zijn echt eindeloze technieken maar met de meest simpele technieken kun je al zoveel moois maken. Regelmatig duik ik de studio in om op een colorpop weer nieuwe nailart te maken. Ik krijg er inspiratie van. Ook maak ik wel eens een voorbeeld voor een klant, zo krijg je een beeld of het echt bij je past. Denk eens aan een bruiloft of een speciaal feestje, hoe leuk is het als je op een paar nagels een nailart hebt die bij het design van je kleding past.

Tijdens het schrijven van dit blog krijg ik een leuk idee. Ik zal via het wekelijkse vlog een keer wat laten zien hoe jij thuis ook een leuke nailart kan maken. Afgesproken!

December  – Nailart

Wil jij in de maand december ook een gave nailart? Tijdens je CND Shellac behandeling bekijken we wat er bij jou past en dan gaan we van 1 of 2 nagels een pronkstuk maken. Normaal reken ik 1 euro per nagel maar in december 2017 krijg je deze kado bij je behandeling.

Op het Instagram account van Nagelstudio Harderwijk zie je met grote regelmaat leuke nailart voorbij komen.

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *