Oh wat een jaar … 2019

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Oh wat een jaar … 2019. Altijd leuk om nog even terug te blikken naar het afgelopen jaar, een jaar waar ik heel veel nagels mocht behandelen. Mooie nagels, gebroken nagels, gespleten nagels en zelfs nagelbijters. Allemaal natuurlijke (eigen) nagels met als resultaat dat 80% daarna overstapt op een 3-wekelijkse afspraak gelpolish zodat ze altijd mooie én stevige nagels houden.

Oh wat een jaar … 2019

Ruimere openingstijden

Begin van 2019 werkte ik nog 24 uur voor een werkgever naast mijn werkzaamheden voor de Nagelstudio. Vanaf juni heb ik ontslag genomen en mij volledig gericht op de Nagelstudio met als resultaat ruimere openingstijden én dus nog meer plek voor nieuwe klanten.

Vanaf half januari 2020 worden de openingstijden nog ruimer. Ik vertel je binnenkort alles daarover :).

Maak online een afspraak

Uitbreiding met de laserstudio

Ik was al even op zoek naar uitbreiding van mijn werkzaamheden tot mijn lief vroeg, zullen we een laserstudio gaan opzetten. Ik reageerde direct enthousiast en we zijn overgegaan tot actie. Afgelopen zomer hebben we een opleiding gevolgd, een laserstudio ingericht, website gebouwd etc. De laserstudio Laser Mijn Tatoeage Weg is gericht op het verwijderen van tatoeages én daarnaast ook pigmentvlekken, permanente make up (wenkbrauwen) en een Carbon Peeling (effectieve huidverbetering).

Dank je wel!!

Ik zeg altijd dat ik allemaal leuke klanten heb en dát is echt zo. Als nagelstyliste loop ik een stukje in het leven van de klant mee. We hebben het over de kinderen, werk, maatschappelijke onderwerpen, dieren, vakantie’s etc. Ondertussen zorg ik dat je weer met mooie nagels de deur uit gaat en veel dames met een persoonlijke nailart.

Oprecht heel hartelijk bedankt voor jullie vertrouwen in mijn werk voor Nagelstudio Harderwijk. We gaan door in 2020 🙂

oh wat een jaar … 2019
Hele fijne feestdagen en een geweldig 2020

Oh wat een jaar … 2019, dank je wel! Op naar 2020, welke uitdagingen en dromen ga jij aan?

Volg je Nagelstudio Harderwijk al op Instagram?