Breng Coconey in beeld

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Breng COCONEY in beeld, ik ga je uitleggen hoe je dit kan doen.

Een nieuw product kennen nog maar weinig mensen, jij gelukkig wel want je bent een klant van Nagelstudio Harderwijk en hebt inmiddels zelfs al een Breezy Beach thuis staan. Of je kan het herkennen omdat ik elke behandeling in de nagelstudio afsluit met Coconey handlotion.

Nu ben ik regelmatig in beeld in de stories van Instagram en Facebook, maar ik krijg ook hele fijne en positieve reacties van jullie. Ik wil COCONEY handcare héél bekend maken in Nederland en vraag jullie hulp.
Want reviews door gebruikers zijn heel erg waardevol.

Wat kun jij voor mij doen?

 • Maak een filmpje waarin je zelf met gezicht in beeld komt met COCONEY in je hand en vertel waarom je er zo blij mee bent, wat de voordelen zijn. Het filmpje mag maximaal 50 seconden duren.

  Sta je met gezicht in beeld dan ontvang jij 50% korting op je volgende aankoop van COCONEY Producten.
 • Maak een filmpje met je telefoon waarin je een COCONEY handlotion laat zien op een leuke plek. Spreek dan in dit filmpje een gezellige tekst in waarom jij fan bent van deze handlotion. Je hoeft dan niet zelf in beeld te zijn. Ook dit filmpje mag maximaal 50 seconden duren.

  Als dank ontvang jij 25% korting op je volgende COCONEY aankoop.
 • Maak een kort filmpje (max 15 seconden) waarin de handlotion goed in beeld komt op een gave locatie die past bij de tropical vibes. Je mag ook foto sturen hiervan. Schrijf een korte review erbij als je de foto of het filmpje naar mij stuurt.

  Als dank ontvang jij 10% korting op je volgende aankoop van COCONEY producten.
Breng Coconey in beeld

Nog een paar filmtips

 • Je kunt met je telefoon filmpjes maken, het maakt niet uit hoe je de telefoon houdt, staand of liggend
 • Let goed op het licht, ga met je gezicht naar het raam staan en je hebt geweldig licht. Dit kan ook buiten, maar let dan op dat de zon naast of voor je staat. De lichtbron moet altijd voor je zijn.
 • Bewerk geen filmpjes, dat zal ik zelf doen in het juiste format.
 • Spreek rustig en op een normale toon. Spreek of er een vriendin tegenover je staat. Hou het gezellig en kort.
 • Perfectie is echt niet nodig, blijf vooral jezelf
 • Film en fotografeer jezelf NOOIT van onder. Houd je telefoon op minimaal ooghoogte, gebruik evt een stapel boeken of een selfiestick als houder zodat jij je handen vrij hebt.
 • Leuke locaties zijn natuurlijk het strand, de duinen, bij het water, op een terras, denk tropical en film.

Vertel bijvoorbeeld iets over de uitstraling van de tropical vibes en natuurlijk iets over hoe de handlotion in gebruik is. Trekt hij inderdaad zo snel in als ik beloof, ruikt hij lekker en is hij zuinig in gebruik? Wat is het jouw waard dat het product 100% natuurlijk en vegan is?

Breng COCONEY in beeld. Neem nog even contact met mij op als je nog vragen hebt. Je mag dit filmpje appen naar T 06 – 19 04 89 05, ik noteer je naam en jij ontvangt de beloofde korting op je volgende aankoop.

(Het filmpje of foto zal worden gebruikt op de website en Social media kanalen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *