by Willeke, jouw beautycoach

Heb je nog plek?

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Heb je nog plek? De online agenda laat je zien dat er pas een plekje vrij is voor jouw mooie nagels over een aantal weken. Wel balen want je wil heel graag eerder terecht bij Nagelstudio Harderwijk. En nu?

Volle agenda

Een volle agenda is natuurlijk heel fijn voor mij, daarom hierbij bedankt voor het vertrouwen in mijn creativiteit en kunnen. Het kan dus voorkomen dat je even moet wachten voor een vrije plek. Toch heb ik wel eens mensen die hun afspraak annuleren en dan kan ik jou natuurlijk een berichtje sturen.

Laat het mij even weten en ik zet je op een lijst, zodra er plek is zal ik je een berichtje sturen en kun jij besluiten of dit een geschikt tijdstip is voor jouw behandeling.

Plan je afspraak op tijd

Wat nog veel makkelijker is, is om je afspraak op tijd in te plannen of zelfs vooruit te plannen. Dan sta jij alvast in de agenda voor jouw mooie nagels of laserbehandeling.

Klinkt misschien gek maar ik ben nu al aan het plannen voor de kerstdagen. Heb jij een feestje in het vooruitzicht en wil jij waanzinnige nagels, maak dan gebruik van het vooruit plannen, dit kun je zelf via de online agenda of na je afspraak in de studio.

Instagram

Volg Nagelstudio Harderwijk ook op Instagram en zie dagelijks mooie natuurlijke nagels met een coole gelpolish of leuke informatie.

Volg je mee: Instagram of Facebook?