by Willeke, jouw beautycoach

Probleemnagels? Er is een oplossing

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Gespleten nagels, zachte nagels die steeds weer inscheuren of gewoon niet lang worden. En dan zie je de prachtige nagels van je collega en denkt ….. dát wil ik ook. Nagels die stevig zijn en nagels met een prachtige kleur. Er is een oplossing: IBX.

Acryl- en gelnagels leggen een laag op je natuurlijke nagel en sluit deze af maar IBX dringt echt door in de nagel en versterkt de natuurlijke nagel van binnenuit. IBX zal de nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en de kwetsbare nagel beschermen.

IBX voor en na

Ik nam de proef op de som en ben zelf aan de slag gegaan. De gelnagel maakte plaats voor IBX.  Een dunne onrustige nagel met splijting was de startpositie voor de IBX behandeling. Ik ben begonnen met een kickstart, dit zijn 3 weken met elke week een IBX behandeling. Tussen de behandelingen door is het van groot belang om goed in te masseren met Dadi’oil voor een dieper herstel van o.a. de nagelriemen. Ik ben nu al onder de indruk wat IBX doet. Ook via collega’s zie ik enorm positieve resultaten. Ik ben enthousiast!

 

Zonder IBX is het nagenoeg onmogelijk om stevige natuurlijke lange nagels te krijgen. Want voor de nagel goed gegroeid is treden de beschadigingen al op.

Blijft de gellak op jouw nagels niet goed zitten en brokkelt het al snel af, dan is IBX een geweldige basis zodat je toch een prachtige nagelkleur kunt hebben. Nagelstudio Harderwijk werkt met CND Shellac.

Hoe vaak je een IBX behandeling nodig hebt is afhankelijk van de status van je natuurlijke nagel. We bekijken dit tijdens je afspraak bij de salon.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *