Salonnieuws

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Salonnieuws, lees even mee …. Ik vertel je over de nieuwe ruime openingstijden èn een leuke korting- en spaaractie.

Openingstijden

Vanaf 1 juli 2019 gaan de nieuwe openingstijden in. Ruimere openingstijden dus ook minder lange wachttijden voor een nieuwe afspraak.

De meeste vaste klanten plannen al direct hun vervolgafspraak in of sommigen zelfs al voor een langere tijd. Super handig, zo ben je zeker van een plek op de datum/tijd die jou het beste uit komt. Je ontvangt 24 uur vooraf de behandeling nog een herinnering van de afspraak via de mail.

– alleen op afspraak –

Goed om te weten:

  • wij behandelen de natuurlijke nagels van de handen.
  • Er wordt GEEN KUNSTNAGELPRODUCT  (acryl of gel) geplaatst of verwijdert. Er wordt ook geen product aangebracht op kunstnagelsystemen.
  • Wij behandelen GEEN TEENNAGELS.

Je kunt, op elk moment van de dag via de online agenda een afspraak plannen. Wil je hulp, lees dan het stappenplan.

Spaarpunten

Hoe leuk is om in dit salonnieuws een kennismakingsaanbieding voor nieuwe klanten van Nagelstudio Harderwijk aan te kondigen. 5 euro korting bij je allereerste afspraak na inlevering van de bon. Maak je een afspraak via de online agenda, zet dan het woord “WELKOM” in het opmerkingenveld. Misschien heb jij wel een bon ontvangen van iemand, lever deze dan in.

Ook de vaste klanten worden niet vergeten, je ontvangt bij elke behandeling 1 spaarpunt, heb je 10 spaarpunten dan mag je een leuk kadootje uitkiezen uit de speciale mand. De spaarpunten worden voor jou bijgehouden in het kassasysteem. Je hoeft er dus niets extra’s voor te doen. Dit systeem start vanaf 1 juli 2019.

Tot je volgende behandeling bij Nagelstudio Harderwijk.

Alvast inspiratie ontvangen, volg mij dan via Instagram.