Salonnieuws 4 – 2020

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Salonnieuws 4 – 2020, de laatste van dit jaar. Het was een jaar anders dan de anderen. We kregen te maken met het Covid19 virus. Een sluiting van 7 weken in het voorjaar en vanaf oktober werd ook het dragen van een mondkapje tijdens je behandeling dringend geadviseerd. Maar ondanks de tegenslag is het ook een heel bijzonder jaar, voor mij werd een droom werkelijkheid, de start van een eigen handverzorgingslijn. Dit keer in Salonnieuws een terugblik naar 2020 maar zeker kijk ik ook vooruit met een nieuwe behandeling.

En dan is het maandag 14 december …. een shock …. een totale lockdown, dus net op de eerste dag dat de kerstdrukte start moeten de deuren weer gesloten worden. Ik heb er een hele lange dag van gemaakt en nog zoveel mogelijk klanten in de nagelstudio gehad. Om 23.00 uur ging het licht uit. Op woensdag 20 januari 2021 gaat het licht weer aan …

COCONEY

Absoluut de knaller van 2020 is de lancering van mijn eigen handverzorgingslijn, Coconey. Wat ben ik trots dat het product wat ik in gedachten had exact zo op de schappen staat. Breezy Beach handlotion is het eerste product en in het 1e kwartaal van 2021 komt ook Hawaiian Sunset, een zwoele zomeravond geur.

***

Willeke

Na een pittig jaar op privégebied kan ik zeggen dat het weer goed met mij gaat. Ik heb enorm veel geleerd over mezelf en weet nu nog beter wat ik wil en waar ik blij van wordt. Gelukkig ben ik heel positief ingesteld en zie liever het mooie en kijk graag vooruit. Bijzonder voor mij was de extra aandacht en het vertrouwen dat jullie bleven houden. Ik ben een dankbaar mens!

***

Sparen

In 2020 werd het niet meer mogelijk een nieuwe strippenkaart aan te schaffen. Hiervoor in de plaats is er wel een tof spaarsysteem voor elke klant. Je betaald maar 10 euro voor elke 11e keer gelpolish. Zo spaar je automatisch voor je korting.

***

Mondkapje

Het dragen van een mondkapje, je kunt er wat van vinden of niet. Het wordt ons vanuit de Rijksoverheid opgedragen om er eentje te dragen tijdens je behandeling. Is het om specifieke reden niet mogelijk om een mondkapje te dragen laat het mij dan vooraf even weten. Nagelstudio’s vallen onder contactberoepen.

***

Laser tatoeage

Het laseren om tatoeages te verwijderen gaat onverminderd door. 23 januari is er weer een actiedag voor het verwijderen van een kleine tatoeage. Je kunt nog aanschuiven, maak hiervoor wel een afspraak.

***

Wil jij ook mooie nagels?

Vanaf 20 januari 2021 kun je een speciaal traject volgen om jouw nagels weer een enorme oppepper te geven. Gericht op dames die zich schamen voor hun handen, pulken aan de velletjes of nagelbijten. Je kunt dit arrangement nu al online boeken.

***

Openingstijden

Ik werk alleen op afspraak. Alle beschikbare tijden voor jouw behandeling zie je in de online agenda. Mocht je er niet uitkomen, neem even contact met mij op. Dan kijk ik even met je mee.

***

Feestdagen

Ik wens je hele fijne warme en cozy feestdagen toe. Zorg goed voor jezelf en de mensen die je lief hebt. Verras iemand met een lief woord, een kaart of een kadootje. Denk ook eens aan een verzorgende handlotion zoals Breezy Beach. Warmte en aandacht doet een mens zoveel goed.

***

Je kunt Nagelstudio Harderwijk tijdens de lockdown steunen door een bestelling te plaatsen voor een fijne handverzorging. Bestel Breezy Beach handlotion, het eerste product van Coconey handcare. Je kunt deze gewoon afhalen (wel op afspraak), ik zorg dat jou bestelling voor je klaar staat.