Nee hoor, ik wil geen kunstnagels

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Nee hoor, ik wil geen kunstnagels. Dit is een veelgehoord antwoord als ik aan dames vraag of ze wel eens bij een nagelstyliste komen. Gek eigenlijk want nagels zijn nagels en die hebben allemaal een goede verzorging nodig.

Nog een reactie die ik veelvuldig hoor is, kijk maar niet naar mijn nagels, daar is niets mee te beginnen. Ze splijten nog voor ik lange nagels heb en altijd harde nagelriemen, sla mij maar over.

Nee hoor, ik wil geen kunstnagels

Een blik van verbazing als ik uitleg dat Nagelstudio Harderwijk zich juist richt op de natuurlijke gezonde nagel. Het begint in de meeste gevallen met een grondige manicure zodat je een goede startpositie hebt. Dan volgt er een dagelijkse verzorging met een intensieve olie. Je zult merken dat je na een week al resultaat ziet en de nagelriemen al minder droog zijn.

Voor oneffenheden op de nagels zoals splijting, vlekjes of ribbels is er een speciale behandeling nodig. Dan worden de nagels op de juiste manier weer gezond en egaal. Soms zie je al snel resultaat en in sommige gevallen heeft het wat meer tijd nodig. Deze behandeling in combinatie met een goede verzorging doet veel goeds voor de natuurlijke beschadigde nagel.

Dan de dames die prachtige nagels hebben van nature, hoe fijn is het om een kleurtje nagellak te dragen die 14-21 dagen prachtig blijft zitten? CND Shellac is volledig veilig en beschadigt de natuurlijke nagel niet. Er wordt niet gevijld, zelfs niet met een bufblokje, op de nagelplaat.

De handen moeten soms extra aan het werk tijdens bijvoorbeeld een verbouwing in huis of de grote schoonmaak in huis of de tuin. De handen krijgen dan best wat te verduren. Dan is het ook heel fijn om ze een goede manicure behandeling te geven. Een olierijk nagelbadje, handscrub en een heerlijk handmasker. Een goede boost voor je handen, vooral ook in de winter.

Kortom juist om je natuurlijke nagels in goede conditie te houden én voor een goede verzorging of een fris kleurtje kun je bij Nagelstudio Harderwijk een afspraak plannen voor jouw verwenmoment; mooie verzorgde natuurlijke nagels.

Via Facebook en Instagram kun je ons ook volgen, elke dag een berichtje over de natuurlijke nagels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *