Nieuws

NIEUW: workshop nagel/handverzorging

Nieuw: workshop nagel/handverzorging voor 2 personen. Super leuk om samen een workshop te volgen bij Nagelstudio Harderwijk.

Workshop

Een gezellige en vooral actieve workshop waarin jullie vooral zelf aan de slag gaan. Ik leer je hoe je het beste je nagels kunt verzorgen zoals de nagelriemen, hoe je het makkelijkste kunt vijlen etc.
Je handen worden lekker verwend met een fijn handmasker en natuurlijk sluiten we af met een leuk kleurtje nagellak.

Een leerzame workshop met veel informatie tussendoor.

Voor wie?

Leuk verjaardagskado voor je beste vriendin, even ontspanning met een leuke collega of met je zus, buurvrouw of moeder. Je gaat met mooi gelakte nagels naar huis (of misschien eerst nog even naborrelen op een gezellig terras in Harderwijk).

Je kunt deze workshop ook plannen in de online agenda. Dan staat de tijd en datum direct voor jullie gereserveerd. Je kunt daar ook precies zien wanneer er een mogelijkheid is.

Volg je Nagelstudio Harderwijk al op Instagram en Facebook?

Verstop jij je handen het liefst?

Verstop jij je handen het liefst tijdens een gesprek met iemand? Of nu ze er toch al niet goed uitzien kun je net zo goed dat losse velletje er ook nog aftrekken. Bijt je al eeuwen nagels tot aan bloedens toe of zijn ze zo dun geworden, na bijvoorbeeld het zelf uitproberen van een lakje en een lamp, dat ze pijn doen?


Continue reading “Verstop jij je handen het liefst?”
zomerkleuren

Zomerkleuren

Zomerkleuren, voor de een is dat een felle neonkleur, voor de ander weer een pasteltint. Ik ben reuze benieuwd wat jouw favoriete zomerkleur is.

In de salon merk ik dat er vaker wat donkere kleuren worden gekozen als de dagen korter zijn en het buiten wat kouder is. Gaat in het voorjaar de zon schijnen dan zie ik de overgang van kleurkeuze naar vrolijkere kleuren en vooral wat feller. De meest gehoorde kreet is dan ook, nu mag het wel hoor, ik heb al wat bruinere huid.

Continue reading “Zomerkleuren”

Salonnieuws

Salonnieuws, lees even mee …. Ik vertel je over de nieuwe ruime openingstijden èn een leuke korting- en spaaractie.

Openingstijden

Vanaf 1 juli 2019 gaan de nieuwe openingstijden in. Ruimere openingstijden dus ook minder lange wachttijden voor een nieuwe afspraak.

De meeste vaste klanten plannen al direct hun vervolgafspraak in of sommigen zelfs al voor een langere tijd. Super handig, zo ben je zeker van een plek op de datum/tijd die jou het beste uit komt. Je ontvangt 24 uur vooraf de behandeling nog een herinnering van de afspraak via de mail.

Continue reading “Salonnieuws”

Ben jij al klant bij Nagelstudio Harderwijk?

Ben jij al klant bij Nagelstudio Harderwijk?

Tot kortgeleden werkte ik nog 24 uur per week, naast de nagelstudio, voor een werkgever. Ik heb mijn baan opgezegd en richt mij vanaf 1 juli 2019 fulltime op Nagelstudio Harderwijk. Dat betekent dat ik nóg meer dames blij kan maken met een behandeling én dat de wachttijden voor nieuwe klanten veel korter zijn dan een paar weken. De openingstijden zijn natuurlijk ruimer. Je kunt alvast online een afspraak inplannen of neem contact met mij op.

Continue reading “Ben jij al klant bij Nagelstudio Harderwijk?”

Nieuw product in de nagelstudio, lipbalm

Nieuw product in de nagelstudio, lipbalm. Als jij al een liefhebber bent van Dadi’oil of Dadi’Lotion dan weet je al de fijne werking van deze producten.

Nu is er een nieuw product in de serie gekomen, Dadi’ Lip balm die je vanaf deze week kunt vinden bij Nagelstudio Harderwijk. Neem er eentje mee en probeer dit geweldige product. Ik ben nu al fan.

Continue reading “Nieuw product in de nagelstudio, lipbalm”

Het nut van nagelverzorging

Het nut van nagelverzorging …. juist om je handen/nagels in een goede conditie te houden.

Regelmatig zie ik hele droge nagels en handen voorbij komen. Harde nagelriemen waarvan je de neiging krijgt om er aan te gaan pulken. Oeps …. daar ga je al, gevolg een ontsteking aan de nagelriem, nog meer korstjes en een onverzorgde blik. Droge nagelriemen hebben ook zeker invloed op de nagel en de gelpolish die je draagt. Continue reading “Het nut van nagelverzorging”