Nieuws

Salonnieuws

Salonnieuws, de nieuwtjes van afgelopen zomermaanden, lees je mee?

Heb jij ook genoten van een fijne zomervakantie? Zelf heb ik een fijne zomer achter de rug. Een nieuwe onderneming opgericht, de laserstudio én ook nog van een heerlijke vakantie genoten in Egypte. Tussendoor heel veel leuke zomernailarts op jullie nagels gemaakt in de leukste kleuren.

Continue reading “Salonnieuws”

Smile, you are beautiful

Smile, you are beautiful.

Nieuw

Vanaf september zijn wij gestart met Laser mijn tatoeage weg en Carbon-peeling. Een super gave aanvulling op de werkzaamheden van Nagelstudio Harderwijk. En zoals je al van mij gewend bent, uiteraard gecertificeerd voor alle aangeboden behandelingen.

Maar wat zijn nu die extra behandelingen, ik vertel er graag meer over.

Continue reading “Smile, you are beautiful”

Verstop jij je handen het liefst?

Verstop jij je handen het liefst tijdens een gesprek met iemand? Of nu ze er toch al niet goed uitzien kun je net zo goed dat losse velletje er ook nog aftrekken. Bijt je al eeuwen nagels tot aan bloedens toe of zijn ze zo dun geworden, na bijvoorbeeld het zelf uitproberen van een lakje en een lamp, dat ze pijn doen?


Continue reading “Verstop jij je handen het liefst?”
zomerkleuren

Zomerkleuren

Zomerkleuren, voor de een is dat een felle neonkleur, voor de ander weer een pasteltint. Ik ben reuze benieuwd wat jouw favoriete zomerkleur is.

In de salon merk ik dat er vaker wat donkere kleuren worden gekozen als de dagen korter zijn en het buiten wat kouder is. Gaat in het voorjaar de zon schijnen dan zie ik de overgang van kleurkeuze naar vrolijkere kleuren en vooral wat feller. De meest gehoorde kreet is dan ook, nu mag het wel hoor, ik heb al wat bruinere huid.

Continue reading “Zomerkleuren”

Salonnieuws

Salonnieuws, lees even mee …. Ik vertel je over de nieuwe ruime openingstijden èn een leuke korting- en spaaractie.

Openingstijden

Vanaf 1 juli 2019 gaan de nieuwe openingstijden in. Ruimere openingstijden dus ook minder lange wachttijden voor een nieuwe afspraak.

De meeste vaste klanten plannen al direct hun vervolgafspraak in of sommigen zelfs al voor een langere tijd. Super handig, zo ben je zeker van een plek op de datum/tijd die jou het beste uit komt. Je ontvangt 24 uur vooraf de behandeling nog een herinnering van de afspraak via de mail.

Continue reading “Salonnieuws”

Ben jij al klant bij Nagelstudio Harderwijk?

Ben jij al klant bij Nagelstudio Harderwijk?

Tot kortgeleden werkte ik nog 24 uur per week, naast de nagelstudio, voor een werkgever. Ik heb mijn baan opgezegd en richt mij vanaf 1 juli 2019 fulltime op Nagelstudio Harderwijk. Dat betekent dat ik nóg meer dames blij kan maken met een behandeling én dat de wachttijden voor nieuwe klanten veel korter zijn dan een paar weken. De openingstijden zijn natuurlijk ruimer. Je kunt alvast online een afspraak inplannen of neem contact met mij op.

Continue reading “Ben jij al klant bij Nagelstudio Harderwijk?”

Nieuw product in de nagelstudio, lipbalm

Nieuw product in de nagelstudio, lipbalm. Als jij al een liefhebber bent van Dadi’oil of Dadi’Lotion dan weet je al de fijne werking van deze producten.

Nu is er een nieuw product in de serie gekomen, Dadi’ Lip balm die je vanaf deze week kunt vinden bij Nagelstudio Harderwijk. Neem er eentje mee en probeer dit geweldige product. Ik ben nu al fan.

Continue reading “Nieuw product in de nagelstudio, lipbalm”