Nieuws

Oh wat een jaar … 2019

Oh wat een jaar … 2019. Altijd leuk om nog even terug te blikken naar het afgelopen jaar, een jaar waar ik heel veel nagels mocht behandelen. Mooie nagels, gebroken nagels, gespleten nagels en zelfs nagelbijters. Allemaal natuurlijke (eigen) nagels met als resultaat dat 80% daarna overstapt op een 3-wekelijkse afspraak gelpolish zodat ze altijd mooie én stevige nagels houden.

Continue reading “Oh wat een jaar … 2019”

Salonnieuws

Salonnieuws nummer 3 🙂
Het is december, kaarsjes branden en de feestverlichting hangt in de winkelstraten. Warme truien en een dekentje op de bank. Winter! In de Nagelstudio zijn de glitters en mooie kleuren gelpolish al op voorraad. Natuurlijk nog véél meer feestelijke nailart mogelijkheden, er is altijd iets leuks voor jouw nagels bij.

Continue reading “Salonnieuws”

Ben jij al klaar voor de winter?

Ben jij al klaar voor de winter?

De R zit weer in de maand en dat was “vroeger” het teken dat we weer vitamines mochten slikken. Ook werd de sjaal weer uit de kast gehaald en heel voorzichtig zelfs al de winterjas. De verwarming gaat steeds weer vaker aan in huis, auto etc

Wat heeft dit nu met nagels te maken zul je je afvragen, ALLES!!

Continue reading “Ben jij al klaar voor de winter?”

Salonnieuws

Salonnieuws, de nieuwtjes van afgelopen zomermaanden, lees je mee?

Heb jij ook genoten van een fijne zomervakantie? Zelf heb ik een fijne zomer achter de rug. Een nieuwe onderneming opgericht, de laserstudio én ook nog van een heerlijke vakantie genoten in Egypte. Tussendoor heel veel leuke zomernailarts op jullie nagels gemaakt in de leukste kleuren.

Continue reading “Salonnieuws”

Smile, you are beautiful

Smile, you are beautiful.

Nieuw

Vanaf september zijn wij gestart met Laser mijn tatoeage weg en Carbon-peeling. Een super gave aanvulling op de werkzaamheden van Nagelstudio Harderwijk. En zoals je al van mij gewend bent, uiteraard gecertificeerd voor alle aangeboden behandelingen.

Maar wat zijn nu die extra behandelingen, ik vertel er graag meer over.

Continue reading “Smile, you are beautiful”